Регистрация в кат София

Пътна помощ предлага пълно съдействие при регистрация на автомобили нов внос в кат София,

Колко време е необходимо за регистрация на кола?

В предвид натоварения график в кат София и стотиците коли който се регистрират всеки ден е необходимо да се въоръжите с много нерви и време за чакане по опашките в Кат София. Нужно е да приготвите цялостен кат комлект който включва: жилетка, валиден пожарогасител и аптечка, резервна гума и изрядно техническо състояние на автомобила. Около 6 часа са нужни за цялостната регистрация и поставянето на регистрационни табели на ново закупения ви автомобил.

Може ли да не присъствам при регистрацията на автомобила ми?

Да. Предлагаме регистрация на кола без присъствието на клиента за целта е нужно да направите пълномощно на наш служител с което да регистрира колата ви на ваше име без да е нужно да си губите целия ден и да чакате с часове на опашки. Пълномощното струва 6 лева и се упоменава, че ще послужи за регистрация на дадения автомобил в кат на ваше име.

Транспорт до кат.

Пътна помощ предлага транспортиране на ново закупения ви автомобил от автокъщата или автосалона до кат София.

Вие не трябва да мислите за нищо само да ни повикате другото оставете на нас. Предлагаме освен транспортиране на автомобила ви до кат и връщане на дадения от вас адрес без да е нужно да губите време.

Имаме и опция за пълно обслужване и сервизиране в доверен сервиз.

Съветваме ви преди да закупите автомобил втора употреба да се възползвате от нашата услуга автодиагностика на място в София.