Услуги

Ние сме организация създадена с цел да помага на хората в нужда. Независимо дали сте спукали гума и не можете да  я подмените или сте закъсали на пътя нашият екип ще ви помогне незабавно и то на най-добра цена.

Предлагаме автосервиз на място при клиента.

Екипът ни е с голям опит в механиката на всякакви автомобили и това ви дава гаранция, че можете да разчитате на професионално отношение и сервиз. Готови сме да ви помогнем във всякаква ситуация независимо дали автомобила ви не иска да запали или се нуждае от антифриз и подмяна на водно съединение ние ще ви помогнем на момента за да можете да продължите пътя си.

Преглед на кола при покупка.

Пътна помощ-Road assistance предлага пълен преглед на кола преди да сте я закупили. Прегледа включва:

  • Пълна компютърна диагностика
  • Преглед на ходова част.
  • Преглед на скоростна кутия.
  • Преглед на интериора и екстериора.
  • Пълна диагностика на двигателя.
  • Оглед на купето и намиране на скрити дефекти от удари.

Диагностика на място.

Предлагаме цялостна диагностика и триене на грешки посредством професионален софтуер обхващащ всички марки и модели автомобили, джипове и бусове на най-добра цена директно на място при клиента не се колебайте, а ни потърсете за да ви кажем цялостното състояние на автомобила ви.

Смяна на гума.

Предлагаме смяна и транспорт на спукана или увредена гума до гумаджийница демонтаж и монтаж и доставка на вече поправената гума. Предлагаме и поставяне на фитил на място при клиента ако сте настъпили пиронче или рапидка ние ще я оправим на момента след което ще напомпаме гумата и ще продължите по пътя си.

Регистрация на кола в кат София.

Предлагаме пълно съдействие и регистрация на кола, джип, бус, камион или мотор в кат София. За целта е нужно да се обадите поне един ден предварително за да можем да ви запишем в графика. Регистрацията отнема около 6 часа като включва пълно оформяне на документацията заплащане на еко такса, гражданска отговорност, канали. Може и да не присъствате ако направите предварително пълномощно на наш служител.

Вие пиете ние караме.

Пили сте и се чудите какво да правите с автомобила си. Не се колебайте, а ни потърсете ние ще закараме вас и автомобила ви на посоченото от вас място без да има риск по пътя. Услугата която предлагаме е иновативна и много по сигурна от на колегите който карат вашата кола за разлика от тях ние я транспортираме с пътна помощ.