Drink and Drive

Вие пиете ние ще ви откараме денонощно.

Road assistance предлага услугата на високо ниво без конкуренция! Защо сме единствени и конкурентно способни? Защото не се налага наш служител да кара вашата кола и да се притеснявате дали ще стигне без аварийно до адреса ви. Ние идваме с пътна помощ качваме колата ви и я караме на посочения от вас адрес.

До колко човека може да извозим?

Освен вашата кола ние можем да качим в камиона ни още 2-ма човека. Но не се притеснявайте ако сте по голяма компания имаме на разположение лека кола която ще съпроводи камиона до адреса ви и така можем да подсигурим общо 6 места : 2 в камиона и 4 в колата.

До колко време се отзоваваме на адрес?

Екипът ни реагира максимално бързо по всяко време на денонощието. След вашето обаждане и оказване на точната ви локация екипът ни тръгва веднага и за около 15-30 минути е на адреса ви. Товаренето на автомобила отнема 5 минути.

Цена за DRINK AND DRIVE  от Пътна помощ Road assitsance?

Цената на тази услуга е колкото цена за репатриране + 5 лева на пътник и 1 лев на километър. За стандартен автомобил+ 2 ма пътника и около 10 километра разстояние през деня цената е 60лв. През нощта се таксува нощна тарифа и излиза 80 лева ако е нужно ангажиране на допълнителен автомобил за извозване на допълнителни пътници цената е по 5 лева на всеки човек.

Пътна помощ Road assistance е на ваше разположение нон стоп без почивен ден. През официалните празници има завишение на посочените цени с 50 % за всички предлагани услуги.

Ако имате проблем с автомобила ви на пътя и не можете да запалите не се колебайте, а ни потърсете предлагаме услугата мобилен сервиз.